Vakantie tussen de tulpen


In april en mei krijgt uw vakantie aan zee een bijzonder tintje: direct achter de ongerepte duinen staan alle bollenvelden in bloei. Dat levert bij iedere bocht een nieuw, adembenemend vergezicht vol kleurschakeringen op. Uw vakantiehuisje ligt temidden van al dat moois. Vanuit uw vakantiehuisje wandelt of fietst u zo naar de bloembollenvelden in bloei.


Méér dan alleen bloeiende tulpen


tulpenvelden

Uw vakantiehuis ligt niet alleen temidden van bloembollenvelden, maar ook midden in een uitgestrekt duinengebied en bij het rustige familiestrand van Sint Maartenszee. In de buurt liggen leuke, historische steden als Alkmaar en Schagen. Villapark Anzelhoef is een rustiek gelegen, groen aangelegd en kindvriendelijk vakantiepark

Land van Fluwel: uniek avonturenparadijs om de hoek van uw vakantiehuis


Tulpenland

Villapark Anzelhoef ligt op loopafstand van Land van Fluwel. Een uniek avonturenparadijs waar bezoekers op een leuke manier alles over de tulp leren in de Dutch Tulip Experience. Op vakantie met kinderen? Ook voor hen biedt dit park vlakbij uw vakantiehuisje heel veel leuks, zoals een Skelterbaan, Speelvijver, Blote Voetenpad, Klimparcours en Uitkijktoren met 11 meter hoge glijbaan!