Uw vakantie kan beginnen!


U merkt het meteen wanneer u ons vakantiepark oprijdt: u bent er echt uit. Het schitterende aangelegde, rustieke Villapark Anzelhoef ligt in een uitgestrekte omgeving van bos, duinen, strand en (in het voorjaar) bollenvelden waar u heerlijk kunt uitwaaien. Het hele jaar door. Gaat u wandelen of fietsen?

De vrijstaande, prachtig rietgedekte vakantiehuizen op het kleinschalige vakantiepark aan zee zijn stuk voor stuk met zorg aangelegd en worden met een groot gevoel voor sfeer en kwaliteit onderhouden. Elke vakantiehuisje wordt beschut door bomen en heeft veel privacy.

De receptie van Anzelhoef


Bij de ingang van het vakantiepark vindt u de receptie. Hier doen wij er alles aan om uw verblijf zorgeloos te laten verlopen.

Alles over de receptie


Vakantiehuis in Noord Holland aan de kust

Vakantiepark Anzelhoef in St. Maartenszee op 900 meter van de duinen en een kleine 2 km van het strandMet kinderen naar een gezellig vakantiepark


Villapark Anzelhoef is een kleinschalig vakantiepark: autoluw en zeer veilig aangelegd. Kinderen zijn méér dan welkom in dit rustige vakantiepark en kunnen hier naar hartenlust buiten zijn! Voor de kleintjes is er een speeltuintje. In de omgeving van Sint Maartenszee is bovendien héél veel te doen voor kids van alle leeftijden. Alles over met de kinderen op vakantiepark Anzelhoef.

Kom echt tot rust


Zin erop uit te gaan met kinderen en kleinkinderen naar een gezellig vakantiepark? Of lekker fietsen met een paar vriendinnen? Villapark Anzelhoef is prima geschikt voor rustieke familievakanties. In Villapark Anzelhoef géén disco’s tot diep in de nacht, maar rust, ruimte en groen. De gezellige vakantiehuizen nodigen uit tot heerlijk tafelen en spelletjes doen. Voor de ondernemende senioren is er veel te ontdekken en te beleven in de omgeving van Sint Maartenszee.

Rustig, autoluw vakantiepark met privé parkeerplaats


Op Villapark Anzelhoef heeft u een privé parkeerplaats direct naast uw vakantiehuis. Ons park is rustiek en autoluw: de slagboom geeft toegang tot één auto. Bent u met meer auto’s? Naast onze receptie zijn gratis parkeerplaatsen voor de overige auto’s.
Houdt u niet van overlast van andermans huisdieren op vakantie? Huisdieren, honden en katten zijn niet toegestaan. Barbecueën is slechts toegestaan op electra of gas. Vuurwerk is op het gehele vakantiepark niet toegestaan.