Villapark Anzelhoef
Fietsen op vakantie Noord-Holland

Fietsen op vakantie

In de omgeving: 162km

Fietsen op vakantie in Noord-Holland

De fiets is het ideale vervoermiddel in Sint Maartenszee. Fietsen huren vlakbij ons vakantiepark of zelf fietsen meenemen: dat is de kers op de taart tijdens uw vakantie aan de kust. Vanuit uw vakantiepark fietst u in 10 minuutjes door uitgestrekt duinenlandschap naar het heerlijke strand. Uw fiets parkeert u direct naast het strand. Hoe makkelijk! Laat die auto even voor wat het is en voel de zilte zeelucht op uw wangen...

Villapark Anzelhoef: startpunt voor mooie fietsroutes

Wilt u langer fietsen dan een kwartiertje? Vanuit Villapark Anzelhoef zijn er vele mooie fietsroutes. Door de duinen, de bollenvelden (in het voorjaar), de bossen of naar één van de leuke omliggende steden en badplaatsen. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt.
 
Begin eens met de drijvende vlotbrug van Sint Maartensvlotbrug over te fietsen en trap vervolgens over de unieke Westfieseomringdijk met haar mooie vergezichten. Door de polder trapt u op de pedalen naar de gezellige plaats Schagen en daar pakt u een terrasje. En weer terug over slingerende polderdijken met eeuwenoude boerderijen, koeien en molens. Hollandser kan bijna niet! Door de duinen en over de (hondsboschezeewering) zeedijk fietst u naar de schitterende omgeving van Schoorl. Bent u met de e-bike of durft u de uitdaging aan, fiets dan vanuit Schoorl door naar het mooie kunstenaarsdorp Bergen. Door de hazenpolder terug langs historische poldergemaal molens die het waterpeil van de Zijperpolder op peil hielden. Genoeg te zien en… voor de sportievelingen: door het duinenlandschap is het af en toe best hard werken...

Fietsen tussen de bloembollen en tulpenvelden

Houdt u van fietsen? En gaat u in april of mei met vakantie? Dan krijgt u als gast van Villapark Anzelhoef een wel heel unieke fietstocht als bonus: direct bij het verlaten van het vakantiepark zit u midden in het grootste aaneengesloten bloembollen- en tulpengebied van de wereld! Na elke bocht wacht u een nieuwe verrassing. Rood, geel, paars, oranje of roze….. de felle kleuren reiken tot de horizon en u fiets er dwars doorheen! Elk jaar opnieuw zijn onze gasten laaiend enthousiast over deze bijzondere fietsbeleving.

Fietsverhuur in Sint Maartenszee

Wilt u een fiets met of zonder versnelling? Een kinderfiets of een elektrische fiets? Wilt u wel eens een tandem proberen? Of een bakfiets? Een fietskar of een kinderfietsje? Fietsen in alle soorten en maten, met de meest uiteenlopende toebehoren, huurt u in de directe omgeving van Villapark Anzelhoef. Dat scheelt een boel gesleep! Er zijn twee adressen voor fietsenverhuur in Sint Maartenszee.

Campanula fietsverhuur ›
Belkmerweg 62 (op 400 meter van vakantiepark Anzelhoef)

Vakantiehuis met buitenstopcontact voor uw elektrische fiets

Met een elektrische fiets komt u tijdens uw vakantie net iets verder. Neem deze dus gerust mee naar Villapark Anzelhoef: u kunt de accu opladen bij uw vakantiehuis. Elk huisje op ons vakantiepark heeft buiten een stopcontact voor het opladen van elektrische fietsen. Heeft u geen e-bike? Reserveer er dan op tijd één bij een fietsverhuurbedrijf in Sint Maartenszee. Het geeft u ontzettend veel vrijheid om de hele omgeving per fiets te kunnen verkennen en lekker op uw elektrische fiets naar het strand te gaan! Geen last van hoge duinen en tegenwind….heerlijk!