Villapark Anzelhoef

Met kinderen op vakantie in Nederland

Lekker weg met kinderen in Nederland

Wilt u lekker weg met kinderen, maar geen disco’s of springkussens in uw achtertuin? Villapark Anzelhoef is een heerlijk rustiek, kindvriendelijk vakantiepark. Onze vakantiehuisjes zijn helemaal ingesteld op gezinsvakanties of een weekendje weg met kids. En verder? Géén lange reistijden, géén verzengende hitte en géén vervelende insecte, hoe lekker is dat?

Voor een vakantie met kleine kinderen zijn de ruime vakantiehuisjes met grotendeels omheinde tuinen en grasvelden prima geschikt. Er is een wasmachine en (meestal) een wasdroger. De meeste huizen hebben een traphekje. Elk huis heeft een kinderbedje, kinderstoel en een magnetron.

Met de baby op vakantie

Reist u met een baby? Sommige vakantiehuizen hebben een compleet ingerichte babykamer. De vakantiehuisjes zijn optimaal geïsoleerd en blijven in de zomer, door de rieten daken, lekker koel. Komt u in de winter? Dan zit u heerlijk warm en droog in de ruime, gezellige huizen. En als uw baby een lekkere middagdutjes doet, pakt u zelf even lekker een boek of zet u uw tuinstoel in de ligstand in het zonnetje.

U bent in no time even helemaal weg en hebt aan de kust geen last van extreme temperaturen of zoemende muggen. Lekker, toch? Onze babyvriendelijke vakantiehuisjes zijn helemaal ingesteld op gezinsvakanties of een weekendje weg met kids. Op het autoluwe vakantiepark spelen zij heerlijk buiten. Honden zijn niet toegestaan.

Het familiestrand van Sint Maartenszee

Kinderen die aankomen in ons vakantiepark, kunnen niet wachten tot zij naar het strand mogen. Het hele jaar door oefenen de duinen en zee van Noord Holland een enorme aantrekkingskracht uit op de kleintjes. Het strand van Sint Maartenszee is één van de mooiste en schoonste stranden van Nederland . Het strand kent geen massatoerisme, maar biedt u een gezellig en overzichtelijk familiestrand. Waar vindt u dat nog?

Het strand is een echtfamiliestrand. U hebt hier, zelfs op de mooiste dagen van het jaar, alle ruimte voor uw baby en uw gezin. Neem uw strandtentje mee en geniet de hele dag met uw baby op het strand. In de zomer wordt er een speciaal badje afgegraven waar de kleintjes lekker kunnen spartelen.

Met draagzak of wandelwagen is het een adembenenemde wandeling door oneindig duinenlandschap. Maar u kunt natuurlijk ook een fiets huren om de hoek van het park. Mét fietskar voor uw baby van 6 maanden. Meer lezen over de aantrekkelijke omgeving?


Voldoende actie in de omgeving voor de kids

De omgeving biedt kinderen méér dan alleen strand en zee. Er zijn diverse verwarmde zwembaden vlakbij Villapark Anzelhoef, waaronder één op loopafstand. Op enkele minuten lopen van Villapark Anzelhoef vindt u een unieke speelruimte voor baby’s in Speel- en attractiepark De Goudvis. Deze grote speeltuin is één van de mooiste binnen- en buitenspeelplaatsen van Noord Holland. Ook zijn er diverse verwarmde zwembaden in de omgeving, waaronder één op loopafstand. Binnen een half uur rijden vindt u bovendien dierentuinen, bioscopen, Land van Fluwel, een zee-aquarium, het marinemuseum, boottochten, verschillende restaurants met mooie speelhoeken en diverse watersportmogelijkheden.

Ook op het park kunnen kinderen lekker buiten spelen

Op het vakantiepark is een kleine speeltuin met wipkip, glijbaan, schommel en duikelstok. Door het autoluwe kindvriendelijke karakter kunnen kinderen lekker op het park rondfietsen. Vele kinderen hebben hier leren fietsen en hun eerste meters zonder zijwieltjes gemaakt.

Ontdek ook ⤵